Mätutrustning för Värmebolag

Samtliga våra mätare använder sig av modern ultraljudsteknik och levererar korrekta och stabila mätvärden över många år. För att ge värdefull information för smarta fjärrvärmenät ger våra mätare inte bara energiförbrukning utan även statistiska värden, larm och händelser. Du hittar även ett brett utbud av kommunikationsteknologier för mätdatainsamling för att passa ert specifika behov. Mätarna använder sig av en öppen standard och kan anslutas till alla typer av system.

TLS är exklusiv leverantör av värme-, kyla- och vattenmätare från Landis+Gyr, en av världens ledande tillverkare. För att möta ert unika behov kompletterar vi med produkter från bland andra Teletrans och Siemens.

Vi vill hjälpa dig göra din fjärrvärmelösning trygg, enkel och klimatsmart!

Värmemätare och kylmätare

Integreringsverk

Flödesgivare

Temperaturgivare

Kommunikation av mätdata

Tillbehör och reservdelar

Värme och vatten är viktiga samhällsbärande funktioner och vi vill bidra till effektiv och hållbar försörjning

Vi erbjuder våra kunder smarta och öppna lösningar som leder till effektivare energi- och vattendistribution och minskade kostnader. Våra mätare är exakta över tid, enkla att arbeta med och erbjuder smarta larm för tex läckage. Som kund kan du själv bestämma vilken typ av kommunikationsteknologi och systemlösning du vill använda. Vi förbättrar kontinuerligt vårt CO2 avtryck och strävar efter att erbjuda produkter som är 100% återanvändningsbara eller återvinningsbara.

 

Vi har tillsammans med våra partners lång erfarenhet av mätteknik och datainsamling och vi finns här för att hjälpa till med frågor eller eventuella problem som kan uppstå.

 

Vi vill vara en trygg, enkel och kompetent partner – välkommen!