Mätutrustning för Fastigheter

TLS erbjuder mätutrustning för fördelnings- och undermätning. Våra kompletta mätare har pålitlig ultraljudsteknik som möjliggör exakt debitering över många år. Det går att välja mellan flera olika kommunikationsteknologier för insamling av mätdata och mätarna kan anslutas till valfritt system eftersom de använder sig av öppna protokoll. Utöver smidig och exakt debitering möjliggör smarta, digitala mätare styrning av byggnader vilket leder till såväl ökad boendekomfort som resurseffektivisering. Ett viktigt led i att nå våra miljömål!

 

Fastigheter

Värmemätare och kylmätare

Kommunikation av mätdata

Tillbehör och reservdelar

Värme och vatten är viktiga samhällsbärande funktioner och vi vill bidra till effektiv och hållbar försörjning

Vi erbjuder våra kunder smarta och öppna lösningar som leder till effektivare energi- och vattendistribution och minskade kostnader. Våra mätare är exakta över tid, enkla att arbeta med och erbjuder smarta larm för tex läckage. Som kund kan du själv bestämma vilken typ av kommunikationsteknologi och systemlösning du vill använda. Vi förbättrar kontinuerligt vårt CO2 avtryck och strävar efter att erbjuda produkter som är 100% återanvändningsbara eller återvinningsbara.

 

Vi har tillsammans med våra partners lång erfarenhet av mätteknik och datainsamling och vi finns här för att hjälpa till med frågor eller eventuella problem som kan uppstå.

 

Vi vill vara en trygg, enkel och kompetent partner – välkommen!