Mätutrustning för Vattenbolag

Effektiva lösningar för hantering av vattenresurser

Vattenbolag runt om i världen står inför utmaningar när det gäller att effektivt hantera och mäta vattenresurser. På TLS.se är vi stolta över att erbjuda innovativa lösningar inom mätteknik som är skräddarsydda för vattenindustrin. Vårt område ”Mätteknik för vattenbolag” är dedikerat till att hjälpa vattenföretag att optimera sina processer och resurshantering.

Vattenmätare

Värme och vatten är viktiga samhällsbärande funktioner och vi vill bidra till effektiv och hållbar försörjning

Vi erbjuder våra kunder smarta och öppna lösningar som leder till effektivare energi- och vattendistribution och minskade kostnader. Våra mätare är exakta över tid, enkla att arbeta med och erbjuder smarta larm för tex läckage. Som kund kan du själv bestämma vilken typ av kommunikationsteknologi och systemlösning du vill använda. Vi förbättrar kontinuerligt vårt CO2 avtryck och strävar efter att erbjuda produkter som är 100% återanvändningsbara eller återvinningsbara.

 

Vi har tillsammans med våra partners lång erfarenhet av mätteknik och datainsamling och vi finns här för att hjälpa till med frågor eller eventuella problem som kan uppstå.

 

Vi vill vara en trygg, enkel och kompetent partner – välkommen!