Integreringsverk

Ibland väljer man att behålla en äldre flödesdel och då kan det behövas köpas ett löst integreringsverk. Vi erbjuder ett integeringsverk, UC50, vilket passar till de flesta förekommande flödesgivarna tex Landis, Sonix, Siemens, Kamstrup m.fl. Ett annat exempel när det passar med ett löst integreringsverk är när man vill mäta glykol, då används UC50 ofta ihop med en flödesdel från Sonix eller Siemens.

Alla Integreringsverk

UC50

Mätutrustning för Värmebolag

Läs mer

Värme och vatten är viktiga samhällsbärande funktioner och vi vill bidra till effektiv och hållbar försörjning

Vi erbjuder våra kunder smarta och öppna lösningar som leder till effektivare energi- och vattendistribution och minskade kostnader. Våra mätare är exakta över tid, enkla att arbeta med och erbjuder smarta larm för tex läckage. Som kund kan du själv bestämma vilken typ av kommunikationsteknologi och systemlösning du vill använda. Vi förbättrar kontinuerligt vårt CO2 avtryck och strävar efter att erbjuda produkter som är 100% återanvändningsbara eller återvinningsbara.

 

Vi har tillsammans med våra partners lång erfarenhet av mätteknik och datainsamling och vi finns här för att hjälpa till med frågor eller eventuella problem som kan uppstå.

 

Vi vill vara en trygg, enkel och kompetent partner – välkommen!