Om TLS

Vi förser Sveriges och Norges värme- och vattenbolag med mätutrustning.

TLS har mångårig erfarenhet av smarta mätare för värme, kyla och vatten – vi besöker dig gärna för att diskutera ditt behov!

Samtliga våra mätare använder sig av modern ultraljudsteknik och kan fås med en mängd olika typer av kommunikationstekniker för att passa ert behov. Mätarna använder sig av en öppen standard och kan anslutas till alla typer av system.

TLS är exklusiv leverantör av värme-, kyla- och vattenmätare från Landis+Gyr, en av världens ledande tillverkare. För att möta ert unika behov kompletterar vi med produkter från bland andra Teletrans och Siemens.

VI levererar såväl till värmeverk, energibolag som vattenverk.

saljare

Vi kan mätteknik!

Vår ambition är att ge dig som kund den absolut bästa servicen. Vi har ett brett sortiment från ledande tillverkare och kan hjälpa dig ta fram tekniska lösningar som fungerar i praktiken samt teknisk support när du behöver det. Skulle vi gå bet så finns våra leverantörers teknikavdelningar att tillgå. Ingen fråga är för svår!

Kom ihåg att vi även är behjälpliga med utbildning för att säkerställa att era mättekniker kan göra ett bra jobb i fält samt behålla sin status som certifierade mätartekniker!

TLS starka erbjudande av värmemätare och tillhörande kompetens har gjort oss till den största leverantören i Sverige. TLS framgång bygger på att vi var tidigt ute med att erbjuda kunderna att kommunicera mätdata via 2G/3G nätet. På så vis kunde kunderna använda telebolagens infrastruktur för sändning av mätdata och behövde därför inte lägga tid, kraft och pengar på att bygga egen infrastruktur. Nu sker en övergång till 4G/5G nät och TLS är det bolag som levererat flest mätare i Norden med den nya NB-IoT tekniken. Vi är ödmjuka inför förtroendet våra kunder ger oss.

För att du ska känna dig riktigt trygg med oss som leverantör är vi ISO certifierade inom såväl kvalitet, arbetsmiljö som miljö. (9001, 45001 och 14001)

TLS har kontor i Stockholm och i Bergen i Norge. Härifrån hjälper dig med alla administrativa frågor.

TLS Energimätning AB startades 2009 och ägs sedan 2018 av Addtech Nordic AB. Addtech är noterat på stockholmsbörsen.

Värme och vatten är viktiga samhällsbärande funktioner och vi vill bidra till effektiv och hållbar försörjning

Vi erbjuder våra kunder smarta och öppna lösningar som leder till effektivare energi- och vattendistribution och minskade kostnader. Våra mätare är exakta över tid, enkla att arbeta med och erbjuder smarta larm för tex läckage. Som kund kan du själv bestämma vilken typ av kommunikationsteknologi och systemlösning du vill använda. Vi förbättrar kontinuerligt vårt CO2 avtryck och strävar efter att erbjuda produkter som är 100% återanvändningsbara eller återvinningsbara.

 

Vi har tillsammans med våra partners lång erfarenhet av mätteknik och datainsamling och vi finns här för att hjälpa till med frågor eller eventuella problem som kan uppstå.

 

Vi vill vara en trygg, enkel och kompetent partner – välkommen!