Flödesgivare

Vi erbjuder fristående flödesgivare med ultraljudsteknik och pulsutgång som kan användas med UC50 eller med integeringsverk från annan tillverkare. Flödesmätaren skickar pulser till integreringsverket som motsvarar den volym vatten som mätts in. Vanliga pulstal är 2,5 liter/puls och 25 liter/puls.  

 TSL erbjuder fristående flödesmätare upp till storlek DN 2000. Flödesmätare upp till storlek DN150 erbjuds från Landis+Gyr och i storlekarna DN150 upp till DN 2000 från Sonix eller Siemens. Tänk på att vår smarta UH50 QP 150 finns som flödesgivare också.

Alla Flödesgivare

UH50 QP 150 Flödesgivare

Mätutrustning för Värmebolag

Läs mer

Sonix 30D (Utgått ur sortimentet)

Mätutrustning för Värmebolag

Läs mer

2WR7

Mätutrustning för Värmebolag

Läs mer

Värme och vatten är viktiga samhällsbärande funktioner och vi vill bidra till effektiv och hållbar försörjning

Vi erbjuder våra kunder smarta och öppna lösningar som leder till effektivare energi- och vattendistribution och minskade kostnader. Våra mätare är exakta över tid, enkla att arbeta med och erbjuder smarta larm för tex läckage. Som kund kan du själv bestämma vilken typ av kommunikationsteknologi och systemlösning du vill använda. Vi förbättrar kontinuerligt vårt CO2 avtryck och strävar efter att erbjuda produkter som är 100% återanvändningsbara eller återvinningsbara.

 

Vi har tillsammans med våra partners lång erfarenhet av mätteknik och datainsamling och vi finns här för att hjälpa till med frågor eller eventuella problem som kan uppstå.

 

Vi vill vara en trygg, enkel och kompetent partner – välkommen!