Värmemätare och kylmätare

Värmemätare och kylmätare förser er med den data som behövs för fakturering och prestandaoptimering och det är därför avgörande att mätarna är exakta och behåller sin noggrannhet i många år framöver. Samtliga av våra värme- och kylamätare har den senaste ultraljudstekniken, vilket innebär att de kan mäta flödeshastigheter utan att störa flödesströmmen. De är också mer hållbara, mindre känsliga för slitage och rost och ger hög, långsiktig noggrannhet med bättre motståndskraft mot dålig vattenkvalitet.

Det är naturligtvis möjligt att välja vilken kommunikationsteknik ni vill använda för att samla in mätdata.  Flexibiliteten hos mätarna gör att de är framtidssäkra och kan anpassas vid teknikskiften eller om era behov skulle ändras.

Mätarna kan beställas antingen som värmemätare, kylamätare eller för både värme och kylamätning vilket ger en flexibel funktion.

Alla Värmemätare och kylmätare

QP150

UH50 QP 150

Mätutrustning för Värmebolag

Läs mer

T330, komplett mätare i mässing

Mätutrustning för Fastigheter

Läs mer

T230, komplett mätare i komposit

Mätutrustning för Fastigheter

Läs mer

UH50

Mätutrustning för Värmebolag

Läs mer

UH40

Mätutrustning för Värmebolag, Mätutrustning för Fastigheter

Läs mer

Värme och vatten är viktiga samhällsbärande funktioner och vi vill bidra till effektiv och hållbar försörjning

Vi erbjuder våra kunder smarta och öppna lösningar som leder till effektivare energi- och vattendistribution och minskade kostnader. Våra mätare är exakta över tid, enkla att arbeta med och erbjuder smarta larm för tex läckage. Som kund kan du själv bestämma vilken typ av kommunikationsteknologi och systemlösning du vill använda. Vi förbättrar kontinuerligt vårt CO2 avtryck och strävar efter att erbjuda produkter som är 100% återanvändningsbara eller återvinningsbara.

 

Vi har tillsammans med våra partners lång erfarenhet av mätteknik och datainsamling och vi finns här för att hjälpa till med frågor eller eventuella problem som kan uppstå.

 

Vi vill vara en trygg, enkel och kompetent partner – välkommen!