Teletrans-Elcomp

Teletrans har bedrivit omfattande affärsverksamhet inom design, tillverkning och montering av mät- och styrutrustning sedan 1987.

Teletrans erbjuder givare för värme och kylsystem

Teletrans erbjuder:
– givare avsedda för värmemätsystem (alla med MID-godkännande) av TS-serien (kabel) och TSH-serien (huvuden)
– skräddarsydda givare enligt kundernas behov och givare avsedda för industriella tillämpningar av TSI-serien.

Utöver detta erbjuder de reservdelar för sensorer såsom termobrunnar (OG-serien), mätinsatser, kompressionskopplingar, slutna ändrör, mässingsrörkopplingar och andra armaturkomponenter.

Modern tillverknings- och testverksamhet i Polen

Tillverkning och test av Teletrans produkter utförs i företagets fabrik i Krakow och bolaget är såväl ISO 14001 som 9001 certifierat.

 

teletrans

Värme och vatten är viktiga samhällsbärande funktioner och vi vill bidra till effektiv och hållbar försörjning

Vi erbjuder våra kunder smarta och öppna lösningar som leder till effektivare energi- och vattendistribution och minskade kostnader. Våra mätare är exakta över tid, enkla att arbeta med och erbjuder smarta larm för tex läckage. Som kund kan du själv bestämma vilken typ av kommunikationsteknologi och systemlösning du vill använda. Vi förbättrar kontinuerligt vårt CO2 avtryck och strävar efter att erbjuda produkter som är 100% återanvändningsbara eller återvinningsbara.

 

Vi har tillsammans med våra partners lång erfarenhet av mätteknik och datainsamling och vi finns här för att hjälpa till med frågor eller eventuella problem som kan uppstå.

 

Vi vill vara en trygg, enkel och kompetent partner – välkommen!