Siemens

Siemens – En innovativ teknikleverantör sedan 1847

Siemens AG är ett ledande globalt teknikföretag som har stått för teknisk spetskompetens, innovation, kvalitet och tillförlitlighet i mer än 175 år. Verksamt runt om i världen fokuserar företaget på intelligent infrastruktur för byggnader och distribuerade energisystem, samt på automation och digitalisering inom process- och tillverkningsindustrin.

Brett utbud inom flödesmätning

Siemens verkar inom många områden inom industriell mätning och deras produkter inom området flödesmätning täcker flera olika applikationsområden. Mät flödet av vätskor, gas och ånga med högre säkerhet med instrument som täcker allt ifrån enkla flödesindikatorer till mer avancerade volymmätningsprinciper.

Den pålitliga SITRANS F-produktfamiljen har mångsidiga och pålitliga mätlösningar byggda för att passa alla branscher och processer. Allt ifrån Fjärrvärme (med MID-certifiering MI-004/EN-1434 eller utan), fjärrkyla (glykol, metanol kompatibla), till dricksvatten (med tillhörande dricksvatten godkännanden) och avloppsvatten.
Siemens flödesmätare kan bland annat fås som ultraljud, induktiva eller som ”clamp-on” (utanpåliggande).

Modern tillverknings- och testverksamhet i Frankrike

Tillverkning och test av Siemens produkter utförs i företagets fabrik i Hagenau och bolaget är såväl ISO 9001, 14001, 45001 som 27001-certifierat.

Värme och vatten är viktiga samhällsbärande funktioner och vi vill bidra till effektiv och hållbar försörjning

Vi erbjuder våra kunder smarta och öppna lösningar som leder till effektivare energi- och vattendistribution och minskade kostnader. Våra mätare är exakta över tid, enkla att arbeta med och erbjuder smarta larm för tex läckage. Som kund kan du själv bestämma vilken typ av kommunikationsteknologi och systemlösning du vill använda. Vi förbättrar kontinuerligt vårt CO2 avtryck och strävar efter att erbjuda produkter som är 100% återanvändningsbara eller återvinningsbara.

 

Vi har tillsammans med våra partners lång erfarenhet av mätteknik och datainsamling och vi finns här för att hjälpa till med frågor eller eventuella problem som kan uppstå.

 

Vi vill vara en trygg, enkel och kompetent partner – välkommen!