Elvaco

Elvaco grundades 1984 av Vaclav Vonasek och under de första 15 åren verkade Elvaco som ett konsultbolag som levererade projekt med en mängd olika teknologier och kundbaser. Sedan slutet av 90-talet är Elvaco ett 100% produktbolag. 2014 förvärvade Latour Investment AB, med huvudkontor i Göteborg, Elvaco AB.

Elvaco erbjuder moderna kommunikationslösningar tillsammans med partners

Sedan 2007 är Elvacos lösningar helt öppna och standardiserade och 2008 började den nya mätplattformen, CM Serien, levereras. Tillsammans med stora mätartillverkare som Landis + Gyr som partners har Elvaco levererat tusentals mätgateways.

Värme och vatten är viktiga samhällsbärande funktioner och vi vill bidra till effektiv och hållbar försörjning

Vi erbjuder våra kunder smarta och öppna lösningar som leder till effektivare energi- och vattendistribution och minskade kostnader. Våra mätare är exakta över tid, enkla att arbeta med och erbjuder smarta larm för tex läckage. Som kund kan du själv bestämma vilken typ av kommunikationsteknologi och systemlösning du vill använda. Vi förbättrar kontinuerligt vårt CO2 avtryck och strävar efter att erbjuda produkter som är 100% återanvändningsbara eller återvinningsbara.

 

Vi har tillsammans med våra partners lång erfarenhet av mätteknik och datainsamling och vi finns här för att hjälpa till med frågor eller eventuella problem som kan uppstå.

 

Vi vill vara en trygg, enkel och kompetent partner – välkommen!