Vattenmässan 2023

Stort tack alla kunder och kollegor för tre intressanta dagar på Vatten2023 i Göteborg. Vi har avhandlat allt från djupgående vattenmätarteknik till avancerade analyser av flöden och läckage – precis som det skall vara på en mässa.

Har ni frågor eller funderingar så är det bara att ni hör av er, https://tls.se/kontakt/, och glöm inte att följa oss på Linkedin.

På återseende!

Johan Westerberg

Värme och vatten är viktiga samhällsbärande funktioner och vi vill bidra till effektiv och hållbar försörjning

Vi erbjuder våra kunder smarta och öppna lösningar som leder till effektivare energi- och vattendistribution och minskade kostnader. Våra mätare är exakta över tid, enkla att arbeta med och erbjuder smarta larm för tex läckage. Som kund kan du själv bestämma vilken typ av kommunikationsteknologi och systemlösning du vill använda. Vi förbättrar kontinuerligt vårt CO2 avtryck och strävar efter att erbjuda produkter som är 100% återanvändningsbara eller återvinningsbara.

 

Vi har tillsammans med våra partners lång erfarenhet av mätteknik och datainsamling och vi finns här för att hjälpa till med frågor eller eventuella problem som kan uppstå.

 

Vi vill vara en trygg, enkel och kompetent partner – välkommen!