TLS och Falkenbergs Energi utför fälttester på nya batteridrivna, trådlösa sensorer för tryckövervakning!

TLS tar nästa steg i utvecklingen av våra kunders övervakning och leverans av fjärrvärme, fjärrkyla och vatten, och utökar erbjudandet inom smart mätteknik med sensorer. Som ett led i detta utför vi fälttester tillsammans med Falkenbergs Energi.

Testets omfattning:
-NB-IoT-modul med inbyggd trycksensor
-Kommunikationsmodul med IP67-kapsling och intern antenn

Konfigurering:
-Avläsning av trycksensor varje 10:e minut (kan justeras till var 15:e sekund)
-Mätvärdesdata skickas var 6:e timme (rekommenderat intervall är lägst 15 minuter, sensorn kan dock justeras ner till 30 s)

Resultat:
Samtliga mätvärden (10 minuters upplösning) har inkommit. Varje sändning kräver i denna uppsättning en bekräftelse. Om sensorn inte får det så skickas mätdata igen tills den erhåller en meddelandebekräftelse från mottagande systemserver.

Läs mer om Smart övervakning

Värme och vatten är viktiga samhällsbärande funktioner och vi vill bidra till effektiv och hållbar försörjning

Vi erbjuder våra kunder smarta och öppna lösningar som leder till effektivare energi- och vattendistribution och minskade kostnader. Våra mätare är exakta över tid, enkla att arbeta med och erbjuder smarta larm för tex läckage. Som kund kan du själv bestämma vilken typ av kommunikationsteknologi och systemlösning du vill använda. Vi förbättrar kontinuerligt vårt CO2 avtryck och strävar efter att erbjuda produkter som är 100% återanvändningsbara eller återvinningsbara.

 

Vi har tillsammans med våra partners lång erfarenhet av mätteknik och datainsamling och vi finns här för att hjälpa till med frågor eller eventuella problem som kan uppstå.

 

Vi vill vara en trygg, enkel och kompetent partner – välkommen!