TLS kunddagar 2023 gick i diskussionens tecken

Stort tack alla kunder och partners för ert deltagande på TLS kunddagar 2023 – det är sant som det sägs: gästen gör festen och detta visades inte minst under presentationerna där engagemanget var på topp och såväl frågor som erfarenhetsdelning höll väldigt hög nivå. Samverkan är som bekant en nyckel till framgång och vi har redan satt tänderna i flera av de utvecklingsförslag som lämnades.

Har ni frågor, utvecklingsförslag eller återkoppling från kunddagarna så tveka inte att höra av er direkt till oss eller via info@tls.se.

Återigen stort tack!

Johan Westerberg

VD

Ps. Glöm inte att följa oss på Linkedin ”TLS Energimätning AB” ds.

Värme och vatten är viktiga samhällsbärande funktioner och vi vill bidra till effektiv och hållbar försörjning

Vi erbjuder våra kunder smarta och öppna lösningar som leder till effektivare energi- och vattendistribution och minskade kostnader. Våra mätare är exakta över tid, enkla att arbeta med och erbjuder smarta larm för tex läckage. Som kund kan du själv bestämma vilken typ av kommunikationsteknologi och systemlösning du vill använda. Vi förbättrar kontinuerligt vårt CO2 avtryck och strävar efter att erbjuda produkter som är 100% återanvändningsbara eller återvinningsbara.

 

Vi har tillsammans med våra partners lång erfarenhet av mätteknik och datainsamling och vi finns här för att hjälpa till med frågor eller eventuella problem som kan uppstå.

 

Vi vill vara en trygg, enkel och kompetent partner – välkommen!