Integritetspolicy

Integritetspolicy

Information om hantering av personuppgifter
TLS värnar om din integritet och vi vill att du ska vara trygg när du lämnar eventuella personuppgifter till oss. I denna integritetspolicy ger vi dig information om hur vi hanterar dina personuppgifter i samband med dina kontakter med oss. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor eller synpunkter.

Ansvar för dina personuppgifter?
TLS Energimätning AB (TLS), Skeppsbron 32, 111 30 Stockholm, org. nr. 556791-8114 är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter som inhämtas och behandlas av TLS.

Vilka personuppgifter samlas in?
TLS samlar in kontaktuppgifter, såsom företagsnamn, titel, kontaktperson, företagsadress, e-postadress och arbets-telefonnummer för kunder och leverantörer som vi har avtal med. För inaktuella kunder och övriga företag som vi inte har avtal med rensas kontaktuppgifter löpande.

Insamlad användardata
Vi använder så kallade cookies på vår webbplats och uppgifter om besök på vår webbplats inklusive uppgifter om din dator eller enhet, inklusive IP-adress, operativsystem och webbläsare samlas in i syfte att förhindra bedrägerier och för olika administrativa ändamål, såsom att övervaka prestanda på webbplatsen, förbättra användbarheten, layout och navigering.

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Analys
För trafikanalys på hemsidan använder vi oss av Google analytics insamlingsfunktion.

Ditt samtycke gäller för följande domäner: tls.se

Varför behandlar vi dina personuppgifter?
Personuppgifter och användardata används enligt nedan.

För att hindra dataintrång och missbruk av våra tjänster.

För att fullgöra företagets skyldighet enligt lag; avseende produktsäkerhet, myndighets beslut eller bokföringskrav eller enligt skatterättsliga lagar.

För att kunna registrera de personer som meddelar att de inte vill ha marknadsföring från TLS och inte är registrerade som våra kunder.

För att göra uppdateringar av tjänster och produkter samt optimera den tekniska funktionaliteten i våra system.

För att kunna skicka generell marknadsföring och personlig direktmarknadsföring via e-post och post.

TLS delar aldrig den information som du lämnat via vår hemsida till tredje part.

Säkerhet, inloggning och övervakning
Vår hemsida har ständig övervakning mot intrång och har tvåstegsverifiering vid inloggning för att på bästa sätt skydda våra uppgifter.

Klagomål
Om du anser att vi har hanterat dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du vända dig direkt till oss. Datainspektionen är ansvarig för tillsyn enligt dataskyddslagstiftning och den som anser att det förekommer felaktig hantering av personuppgifter kan framställa klagomål till Datainspektionen.

Kontakta oss
Om du har frågor om hur vi använder dina personuppgifter är du välkommen att kontakta oss via uppgifterna längst ner på sidan.