Styrelse

Anders Claeson

Ordförande

Anders är vice verkställande direktör och affärsområdeschef för Industrial Process på Addtech AB

Peter Tennhagen

Ordinarie ledamot

Peter Tennhagen är ekonom med marknadsföring som specialitet och har erfarenhet från ett flertal branscher. Peter har undervisat på Berghs School of Communication. Efter många år i Q-Management, ett bolag specialiserat på turn-arounds, kom han till Metrima-koncernen och blev där chef för SVM. Peter Tennhagen var med och grundade TLS Energimätning. Peter är idag bolagets arbetande styrelseordförande.

Claes Rudling

Ordinarie ledamot

Claes Rudling är civilingenjör från Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm och har arbetat som företagsledare i internationell miljö, i såväl stora som små företag. Han har en bred branscherfarenhet inom verkstadsindustri, energi, marin och spelindustrin. Claes var tidigare CEO för Metrima-gruppen och en av pionjärerna inom AMR-verksamheten i Sverige.

Nils Rex

Ordinarie ledamot

Nils Rex är styrelsens expert på mätsystem. Nils har lång erfarenhet inom energibranschen i olika chefsroller. Han började sin yrkesbana hos Ericsson och var därefter försäljningschef hos Enermet Sverige i 15 år. Nils är en av grundarna till systemföretaget Aidon, bildat 2005, där visionen var att utveckla smarta mätsystem genom en öppen teknologi samt applikationer för ”Smart Grid”.

Claus Nielsen

Ordinarie ledamot

Claus är affärsenhetschef för Process Technology på Addtech AB